Kategóriák

VászonképNincsenek termékek

Egyedi hangulatot szeretne adni a szobájának?
Készíttesse el nálunk saját fényképeit vászon formában!


Vászonkép - az életre kelt emlék!

Ha egyedi hangulatot szeretne adni a szobájának, vagy barátait, rokonait ajándékozná meg valami különlegessel, akkor a vászonkép a megfelelő választás! A sajátos vászontextúrának köszönhetően a vászonkép szinte festménnyé változik. Örök díszítőeleme lehet otthonának, mivel hosszú évekig megőrzi a színek eredetiségét, a nyomtatás során felhasznált festék pedig UV védelmet biztosít, így véd az idő előtti kifakulás ellen.

Nálunk most gyorsan, és jó áron láthatja viszont saját fényképeit vásznon, keretbe foglalva! Mindegy, hogy színes vászonkép, fekete-fehér vagy akár a szépia, csak a megrendelőn múlik, milyen effekt kerüljön a képre, mi mindent meg tudunk valósítani.

A méreteket is Ön határozhatja meg, így nem kell amiatt aggódni, hogy otrombán nagy lesz, vagy épp túl kicsi. Elkészült vászonképe nem csak a saját fotó miatt lesz egyedi, hanem mert minősége messze meghaladja, a készen kapható termékekét.

Ha igazán jó minőségű vászonképet szeretne, elérhető áron, forduljon hozzánk bizalommal!


Ünnep képekben

A fényképezés ma már teljesen digitalizálódott, vagyis a telefonunkkal vagy fényképezőgépünkkel készítjük fotóinkat, melyeket digitális képkeretben is kirakhatunk a polcra vagy egyszerűen csak visszanézegetjük őket a számítógépünkön.

A klasszikus fénykép előhívás szép lassan kimegy a divatból, pedig a megörökítésre érdemes ünnepi pillanatok sosem tűnnek el. Ezeket nem érdemes veszni hagyni, és ahelyett, hogy száműznénk egy mappába a telefon memóriájába, inkább gyönyörködjünk bennük és osszuk meg másokkal egyedi vászonképeken!

Egyik népszerű szolgáltatásunk éppen ebben nyújt segítséget mindazoknak, akik úgy gondolják, hogy fényképeiknek az otthonuk falain a helyük. Vegye igénybe vászonkép nyomtatással kapcsolatos szolgáltatásunkat, és nagyíttassa ki fényképeit tetszőleges méretben, eredeti vászonra! A fényképek így festményhatásúak lesznek és bármelyik otthon tökéletes díszévé válnak.

Készíttessen Ön is kedvenc fotóiból falra akasztható egyedi vászonképeket és gyönyörködjön megörökített pillanataiban! Tegye kézzelfoghatóvá emlékeit!